Bonnaroo festival (za sada) ipak bez Led Zeppelina

1384

Jučerašnja najava, koju su objavili brojni svjetski mediji, pa tako i Muzika.hr, kako će na Bonnaroo festivalu u Manchesteru, nastupiti Led Zeppelin, ipak je bila više želja nego realnost.

Naime, danas je potvrđeno kako će posjetitelji Bonnaroo Festivala slušati pjesme Led Zeppelina, ali u izvedbi ženskog cover banda Lez Zeppelin. Tom je informacijom pojačana neizvjesnost oko mogućeg nastavka Led Zeppelinova reuniona, kojoj pridonose i sami članovi benda, dajući kontradiktorne izjave.

Tako je basista John Paul Jones prije nekoliko dana na BBC Radio 2 godišnjoj dodjeli Folk Awards nagrada rekao da bend još uvijek nema konkretnih ideja o planovima za budućnost.

Muziku podržava

Na drugoj pak strani svijeta, na press konferenciji u Japanu, Jimmy Page je krajem prošlog mjeseca izjavio da je bend muzički spreman za svjetsku turneju, ali da će o tome razgovarati nakon završetka turneje Roberta Planta i Alison Krauss.

Nešto kasnije u New Yorku je dao neodređeniju izjavu. Na konkretno pitanje o svjetskoj turneji, odgovorio je: “Nikad ne znaš što te čeka iza ugla”.

Muziku podržava
Stisni