Bon Jovi razljutili fanove previsokim cijenama ulaznica

3335

Objavom previsokih cijena ulaznica za desetak lipanjskih koncerata u O2 Areni u Londonu, američki rockeri Bon Jovi razljutili su mnogobrojne fanove koji su ih silno htjeli vidjeti nakon tri godine koncertne neaktivnosti.

Koštajući između 45 i 1.300 funti, cijene ulaznica nagnale su fanove da menadžmentu benda upute apel za njihovim snižavanjem jer si ih jednostavno ne mogu priuštiti.

Na službenom siteu benda jedan je obožavatelj napisao: “Obožavatelj sam benda već 24 godine… a danas je najtužniji dan u mom životu jer je ovo njihova prva turneja za koju si zbog pretjerano visokih cijena ne mogu priuštiti ulaznicu! Jedine koje su još preostale u prodaji su one po cijeni od 200 funti. Vrlo sam žalostan i razočaran!! Pitam se znaju li da prolazimo kroz recesiju!”

Muziku podržava

Podupirući njegovu izjavu drugi obožavatelj je napisao: “Cijene ulaznica su zaista previsoke. Dečki, ovoga puta ste nas stvarno razočarali.”

Uspoređujući riječi tekstova novog im albuma s aktualnom globalnom ekonomskom krizom jedan je obožavatelj izjavio: “Napisati album s tekstovima pjesama o recesiji, a onda napraviti ovo s cijenama ulaznica moglo bi se vrlo negativno odraziti na njihov ugled. Cijene su čisto ruglo.”

Muziku podržava