Bon Jovi pripremio re-izdanja svojih deset albuma

1179

Skupina Bon Jovi objavit će reizdanja deset, od jedanaest albuma koliko je objavila, i svi će oni biti obogaćeni s bonus materijalima.

Za sada je poznato da će u SAD-u izaći 11. svibnja, dok europski ‘release date’ još uvijek nije potvrđen.

Svaki od albuma, a radi se o “Bon Jovi” (1984.), “7800 ° Fahrenheit” (1985.), “Slippery When Wet” (1986.), “New Jersey” (1988.), “Keep The Faith” (1992.), “These Days” (1995.), “Crush” (2000.), “Bounce” (2002.), “Have A Nice Day” (2005.) i “Lost Highway” (2007.), uz originalne pjesme, uključivat će i posebne live snimke kao bonus trackove.

Muziku podržava

Bonus live pjesme su s raznih koncerata benda održanih širom svijeta, od nastupa u kinima pred par stotina, pa do stadionskih, na kojima je Bon Jovi nastupao pred desecima tisuća ljudi. Mnoge žive verzije su opsežnije, poput “Get Ready”, “In and Out of Love”, “Blood On Blood”, “Keep the Faith” ili dueta s Jennifer Nettles (Sugarland) u “Who Says You Can’t Go Home”.

Ova “Special Edition” kolekcija će biti upakirana u posebnu ‘ambalažu’, a svaki CD će imati i nove naslovnice i booklete, uključujući slike iz svakog razdoblja i bilješke, koje će dokumentirati uspjehe bend kroz pojedine faze, tijekom njegovog, sada već više od četvrt stoljetnog postojanja. Ekskluzivna soft-pack verzija će sadržavati i lamerirane reprodukcije vjerodajnica s turneja.

Uz to, svaki “Special Edition” će fanovima dati mogućnost da se dobiju ‘backstage pristup’, Bon Jovi Vaults, odnosno mogućnost da kroz web stranice vide ekskluzivne, virtualne sadržaje, uključujući fotografije, ‘suvenirnice’ turneja i čuju dodatne live audio pjesme.

Muziku podržava