Bombardiranje Leta3 počinje 28.11. točno u 18 sati

2081

Bombardiranje Srbije i Čačka“, najočekivaniji domaći album godine i najspektakularnije diskografsko izdanje Leta3, bit će objavljeno u ponedjeljak 28. studenog točno u 18 sati. Od tog trenutka će se album naći u slobodnoj prodaji, a Dallas Records sve fanove poziva u Dallas Music Shopove diljem Hrvatske gdje je pripremljena posebna promotivna akcija.

U DMS-u Zagreb (Tkalčićeva 7), Rijeka (Splitska 2a) i Split (Narodni trg 14) najbržih 20 kupaca će uz kupljeni album na poklon dobiti singl “Rado ide Srbin u vojnike (Pička)” i plakat. U DMS-ovima Zadar (Prokonzula Grugura bb), Čakovec (Kralja Tomislava 7) i Rovinj (Carrera 72) ista akcija je organizirana za 10 najbržih i najspretnijih. Svi ostali kupci uz album dobivaju plakat.

Novi single Leta3 je pjesma “Ero s onoga svijeta” za koju je prošli tjedan u Rijeci snimljen video spot u režiji Radislava Jovanova Gonza. Video spot će premijerno biti prikazan na MTV Adria 5. prosinca, a gledatelji u Hrvatskoj će dobiti kratak preview u emisiji “Shpitza” (HTV) 4. prosinca.

Muziku podržava

Radijsko predstavljanje albuma bit će u subota, 26. studenog od 20:30 na “Cener plus” na Radio 101.

Popis pjesama:
Mala soba
Ero s onoga svijeta
Riječke pičke
Odvest ću te na vjenčanje
Zurle Treštat
Rado ide Srbin u vojnike (Pička)
Dijete u vremenu
Sokol
Ciklama
Beograde
Alam Iđazi
Mamne Baneta
Jahorina
Kurcem u čelo
Odpeljal te bom na poroko (bonus)
Most na Drini ćuprija (bonus)

Muziku podržava