Bolesna Braća snimaju spot za “Telefon Faki”

3221

Bolesni dvojac uspio se skupiti i organizirati za snimanje spota novoga singla “Telefon Faki“, s aktualnog albuma “Radio Fanfara”. Osim odličnih pjesama, album je izrodio pregršt duhovitih radijskih reklama koje se kao primjer svim marketinškim magovima redovito emitiraju u eteru hrvatskih radio postaja.

Visokobudžetni spot koji se ima snimati dva dana, u nadolazeći ponedjeljak i utorak (19. i 20.1.), redateljski potpisuje Suzana Ćurić zajedno sa snimateljem Darkom Drinovcem.

Sam spot slikom prati radnju pjesme; prodavanje jeftinih muških fora mnogobrojnim ženskim žrtvama. Dečke oblači Fila – generalni odjevni pokrovitelj, koji se brine da Bizzo & Dooks zadrže mladoliki izgled i hip hoperski šarm. Rezultate snimanja, a i sve ono što se dešavalo oko samoga snimanja spota zabilježit će kamere HTV-a, konkretno, nova glazbena emisije pod nazivom Bljeskalica. Točan datum emitiranja spota, bit će naknadno objavljen, a vrlo je izvjesno i da će tom prilikom Bolesna braća biti gosti Bljeskalice, te reći pokoju smislenu o trenutnim aktivnostima.

Muziku podržava