Bogata koncertna sezona u ljetnom kinu Bačvice

1284

Splitsko ljetno kino Bačvice je odavno postalo nezaobilazna lokacija kad su u pitanju kvalitetni koncerti. Tako i ove subote (09. srpnja) kreće još jedna serija vrhunskih koncerata koju organizira agencija Monomedia. Koncertni program započinje nastupom Hladnog piva, benda koji je upravo završio vrlo uspješnu turneju po Hrvatskoj, vrativši pravi, čvrsti rock u velike dvorane i održao punk u Hrvata živim.

Hladno pivo po prvi put nastupaju u ljetnom kinu Bačvice što je kuriozitet s obzirom na to da su Baće ugostile sve grupe i izvođače koje nešto znače na Hrvatskoj rock sceni, a i šire. Ovo će vjerojatno biti i njihov zadnji koncert u Splitu prije zasluženog odmora i pripremanja i snimanja novog albuma. Kao predgrupa će nastupiti njihov splitski pandan – grupa Đubrivo koja na splitskoj sceni postoji već više od deset godina, a svoj ostanak u lokalnim okvirima mogu zahvaliti samo svojoj beskompromisnosti po pitanju glazbe koju izvode i svom odbijanju sudjelovanja u standardnim komercijalnim i diskografskim mašinerijama.

Nakon Hladnog Piva, organizatori najavljuju koncerte i ostalih miljenika splitske publike:

16.07. Let 3 (pojačani sa trubačima i plesačicama)

23.07. The Beat Fleet

30.07. Partibrejkers

06.08. Tribute to EKV

Svi koncerti počinju u 22 sata, a ulaznice se mogu kupiti u splitskom CD shopu Dancing Bear, caffe baru Bounty (Vinkovačka 21), u book&comic&vinyl shopu Utopia (Dosud 10-pored Ghetto cluba), te na blagajni ljetnog kina od 20 sati, prije početka svakog koncerta.

Muziku podržava