Blackout New Yearz 2006. u Aquarius clubu

1158

Blackout Lounge, baš kao i prošle godine, daleko od Trga, petardi, plastičnih čaša i domaće narodne muzike još jedan garantirano nezaboravan doček Nove godine uz hip hop i R&B – 31.12. s početkom u 21 sat pa sve do 2006., Aquarius Club vas poziva na nezaboravan doček. Uz već prepoznatljiv Blackoutov glazbeni izbor, za doček očekujte i širenje repertoara na soul, funk, reggae i dancehall, a sve to s ploča jednako prepoznatljivih DJ imena Phat Phillieja, Bizzo i specijalnog gosta iz Londona, DJ 279-a s Urbane radio stanice Choice FM.

Voditelj programa bit će nas poznati stand up komičar Marko Petar Oresković (Radio 101, Ljubav u zaleđu…). Vizualnom dojmu doprinijet će gomila prezgodnih cura, posjetiteljica koje svakog petka tijekom godine kao da se natječu u tome koja će izgledati bolje.

Nova scenografija kluba, VIP zona i red carpet dodatni su začin atmosferi, a ako ste mislili kako je prošle godine bilo i previše sjajne klope, pripremite trbuhe za još jedan masakr – ovog puta bogati švedski stol nudit će vam talijanske specijalitete, salate, plate, poseban meni za vegetarijance, slatkiše za desert…

Muziku podržava

Na vratima će vas dočekati sexy hostese te piće dobrodošlice (Hennessy cognac), dva pića po izboru i pjenušac u ponoć, a cijelu noć Hennessy cognac u pola cijene.

Pretprodaja ulaznica po 180 kuna u Aquarius Clubu & Aquarius CD shopu (Varšavska). Sve ostale informacije (ugostiteljska ponuda…) potražite na www.aquarius.hr ili na telefon 01 3640 231. Rezervacije ulaznica su moguće samo za ekipu izvan Zageba.

Muziku podržava