Bivši gitarist Simply Reda postao fizioterapeut FC Liverpoola

786

Nekadašnji guitarist Simply Reda, Sylvan Richardson, ovih je dana postao fizioterapeut engleskog nogometnog prvoligaša FC Liverpool.

Nakon što su se nedavno upoznali, Sylvan i novi trener spomenutog kluba, Roy Hodgson, počeli su odmah razgovarati o suradnji, koja je u konačnici rezultirala ovim ‘transferom’.

Postavši članom medicinskog tima, Richardson je otišao s igračima Liverpoola u trening kamp u Bad Ragazu u Švicarskoj, gdje se klub priprema za novu sezonu, a o svom novom poslu je, uz ostalo, izjavio: “Ja sam profesionalni producent i glazbenik, ali sam uvijek bio zainteresiran za medicinu. A kada sam 1987. napustio bend, tim sam putem išao dalje.

Muziku podržava

Raditi za Liverpool je velika čast i kad sam dobio poziv, bio sam jako uzbuđen. Moja je uloga pripremiti igrače i baviti se njihovim oporavkom nakon treninga. Radit ću sa vrhunskim sportašima, i jako se veselim što sam dobio tu priliku.”

Sylvan Richardson bio je član postave Simply Reda, zajedno s Mickom Hucknallom, Tonyem Bowersom, Fritzom McIntyreom, Timom Kellettom i Chrisom Joyceom, koja je s Elektrom potpisala prvi diskografski ugovor 1985. godine, te snimio dva albuma; “Picture Book” (1985.) i “Men and Women” (1987.). Nakon drugog je odradio turneju i napustio bend.

Osim medicinom, po odlasku iz Simply Reda, nastavio se baviti muzikom, zatim managerstvom, produkcijom, a studirao je i na muzičkoj Akademiji u New Yorku.

Manje bitno za ovaj tekst, ali spomenimo ipak na kraju i informaciju koju je prenio dio Otočkih medija. Naime, bivši Sylvanov ‘šef’ Mick Hucknall veliki je navijač najljućeg Liverpoolovog rivala, aktualnog Engleskog doprvaka, Manchester Uniteda.

Muziku podržava