Biografija Depeche Modea u prodaji

1966

Knjiga Stevea Malinsa “Depeche Mode: A Biography” donosi potpun pregled više od dva desetljeća postojanja britanske elektro pop grupe Depeche Mode, koja uvijek osvježava top-liste novim singlovima i novim LP-jevima, a glazbenim TV-postajama nudi uvijek provokativne i zanimljive video spotove. Što se krije iza kulisa, kakve su životne priče trojice glavnih, stalnih protagonista grupe – Davea Gahana, Martina Gorea i Andyja Fletchera – knjiga nudi bez cenzure.

Sva trojica djeca britanskog nižeg radničkog sloja, problematičnih djetinjstava te uvijek u financijskim, zdravstvenim i emocionalnim problemima, članovi grupe Depeche mode (što na francuskom znači ‘brza moda’) uspješno održavaju imidž alternativnih pop-izvođača koji prkose trendovima, a istovremeno su uvijek u trendu.

Knjiga “Depeche Mode: A Biography” novinarski je precizan prikaz povijesti jednog od najvećih elektro-pop bendova svih vremena; osamdesetih su se na sceni zatrpanoj elektroničkim eksperimentiranjima izdvojili svojim prepoznatljivim zvukom, devedesetih su proživjeli Odiseju mobilizirajući mlađe generacije odličnim LP-jevima, a 2005. pojavljuju se u svjetskom eteru sa, po nekima, svojim možda najboljim albumom do sada.

Muziku podržava

“Depeche Mode: A Biography” peta je knjiga u IBS-ovoj biblioteci Knjigafon, i najnovije ovogodišnje izdanje autorizirane biografije grupe Depeche mode, a u knjižarama će se moći nabaviti od 22.3. po prodajnoj cijeni od 159,00 kuna.

Knjigu u prodaji podržava diskografska kuća Dallas koja će svim kupcima knjige uz predočene kupone u Dallas Music Shopovima omogućiti popust na sve albume grupe Depeche Mode.

Muziku podržava