Big Strip Gorila akustično u Rockmarku

1130

Prije otprilike dvije godine nekoliko momaka je samouvjereno ušetalo u Rockmark – sa svježe snimljenim EP-em. Uz napomenu ‘poslušajte’ i pitanjem “jel’ smijemo tu ostaviti i bedževe?“, naglasili su i da bi voljeli zasvirati na Akustici.

Bili su to dakako momci iz benda Big Strip Gorila, koje ćemo konačno i ugostiti na našoj malenoj pozornici u Rockmarku. Nakon niza pokušaja pronalaska odgovarajućeg datuma, konačno smo se složili s utorkom, 16. travnja, kada će nam se predstaviti u akustičnom izdanju.Jezgru benda čine Marko Jankek (vokal/ritam gitara), Mate Palestrina Mazić (solo gitara/prateći vokal) i Mateo Patekar (bubnjevi), a kao što smo ranije i spomenuli, momci iza sebe imaju jedno studijsko izdanje u obliku kratkog EP-a, kao i brojne odsvirane koncerte po klubovima i festivalima diljem zemlje (Mars Moon Fest, Emergenza, Ferragosto Jam5…).

U njihovoj glazbi lako se prepoznaju utjecaji modernog rocka, a svoj žanr jednostavno nazivaju ‘zoo rock’. Kako to zvuči u akustičnom obliku, provjerite na novom izdanju Akustike u glazbenoj knjižari Rockmark.

Muziku podržava

Početak svirke je u 19h, a upad je dakako slobodan.

Vidimo se!

Akustika – Sviđa mi se | Pratim te

[Ovaj
projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava