Beyonce na tronu

2325

Protekla godina bila je definitivno godina nove sex ‘boginje’ Beyonce. Nakon privremenog pauziranja svih članica planetarno poznatog R’n’B trija Destiny’s Child svaka za sebe izdala je solo uradak među kojima je najviše uspjeha postigla upravo Beyonce. Uz prva mjesta svjetskih top lista, višemilijunske tiraže njenog debitantskog albuma “Dangerously In Love” Beyonce ovih dana očekuje niz nominacija na različitim glazbenim godišnjim događanjima.

Njezin uspjeh potvrđen je i na ovogodišnjem People’s Choice Awards-u gdje je proglašena najpopularnijim ženskim izvođačem u 2003. Uslijedile su i dvije nominacije za Brit Awards i to za najbolju internacionalnu žensku solo izvođača, te za najbolji internacionalni album, a rezultati će biti poznati tijekom veljače. A sa šest nominacija predvodi na listi glazbenika nominiranih za ovogodišnjeg Grammya.

Planovi Beyonce za realizacijom svog drugog solo uratka za sada su stavljeni po strani budući se za ovu godinu, točnije u trećem mjesecu očekuje ponovno okupljanje Destiny’s Child i početak snimanja njihovog novog albuma, nastavka uspješnog “Survivor” iz 2001 godine. Uz Kelly Rowland, Michelle Williams, te Beyonce naveliko se priča da bi im se za novi album trebala pridružiti Beyoncina mlađa sestra Solange Knowles koja iza sebe ima već solo album “Solo Star”.

Muziku podržava