Beyoncé na solo albumu surađuje sa Missy Elliott

Avatar
1757

Beyonce Knowles provela je prethodni tjedan radeći na svom novom solo albumu, u čemu joj pomažu Timbaland i Missy Elliott, koja se pojavljuje i kao producentica albuma.

Beyonce provela je prethodni tjedan radeći na svom novom solo albumu, u čemu joj pomažu Timbaland i Missy Elliott, koja se pojavljuje i kao producentica albuma.

“Upravo smo završili snimanje pjesme Wrapped Around Me” -otkrila je prošli tjedan Missy Elliott. Knowles je, takoder, snimila duet s Lutherom Vandrossom, naslovljen “Dangerously in Love”, a koji bi trebao biti objavljen u proljeće i za koji je sama Beyonce izjavila da upravo ‘mozga’ o mogućim producentima ovog dueta. Elliott i Beyonce se, navodno, jako dobro slažu, ali je Missy, ipak, usporedila zvijezdu Destiny’s Childs-a s jednom drugom R’N’B zvijezdom čiji je album ona, također, producirala.

Muziku podržava

“Destiny’s Childs je nevjerojatna grupa…ali sada se tek vidi koliko je Beyonce, zapravo, sazrijela.” -objasnila je Elliott – “Može se primjetiti njezin napredak, kao što se mogao pratiti i napredak Aaliyahe od albuma “Back & Forth” do “More Than a Woman”. Album joj je fenomenalan, a pjesme koje su dosad snimljene pravi hitovi.”

Knowels će napraviti pauzu u snimanju albuma kako bi odradila kraću blagdansku turneju s Destiny’s Childs koja započinje 5. prosinca u Houstonu. A novi album objavila je i Beyonceina producentica, Missy Elliott, i to prošli utorak pod nazivom “Under Construction”.

Muziku podržava