Best of Marilyn Manson – drugi put

1877

Nakon prve kompilacije najboljeg od Marilyna Mansona, u vakuumu između posljednjeg albuma i nedovršenog filma, američki se zločesti dečko odlučio na novu, relativno šturu kopmilaciju od pet pjesama nazvanu “Lost & Found“.

U posljednje četiri godine, nakon interdisciplinarnog i mutlimedijalnog ‘best of’ uratka “Lest We Forget”, Manson je prošle godine objavio svoj šesti studijski album “Eat Me, Drink Me”, popraćen s tek dva singla, ali dugom i iscrpnom svjetskom turnejom “Rape Of the World”.

Međutim, Manson se trenutačno nalazi u glazbenom procjepu u kojem se između promocije aktualnog, snimanja novog albuma i svog grotesknog filmskog prvijenca “Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carrol”, odlučio za objavu maxi CD-a koji će sadržati tek četiri studijske pjesme s njegova četiri albuma, odnosno jednu live pjesmu s turneje “The Last Tour on Earth”.

Muziku podržava

Album je simboličn naziva zbog, kako se pretpostavlja, ponovna okupljanja i suradnje na novom albumu s Twiggyem Ramirezom, s kojim je prekinuo suradnju s albumom “The Golden Age Of Grotesque”.

Kritika i fanovi vrlo su nezadovoljni ovim malim projektom prvenstveno zbog broja pjesama na CD-u, koje se razlikuju tek po svom eksplicitnom sadržaju od službenih studijskih verzija, te nikakvoj promociji.

Popis pjesama:
Lunchbox (Portrait Of An American Family)
The Beautiful People (Antichrist Superstar)
I Don’t Like The Drugs (But The Drugs Like Me) (Mechanical Animals)
Irresponsible Hate Anthem (The Last Tour On Earth)
The Fight Song (Holy Wood (In The Shadow of The Valley of Death))

Muziku podržava