Besplatan koncert Miroslava Evačića u Tvornici

1929

Zagrebačka Tvornica kulture i Globalnet , 11. ožujka povodom tri godine izuzetno uspješne suradnje organiziraju koncert Miroslava Evačića “Čardaš blues“, koji je zajednički poklon vjernim posjetiteljima Tvornice kulture proteklih godina.

Miroslav Evačić već je poznat istinskim zaljubljenicima u hrvatsku etno priču, a na najnovijem hvaljenom glazbenom uratku “Čardaš blues” Evačić na očaravajući i potpuno originalan način spaja blues i osebujni podravski folklor.

Evačić je sve poznatiji u inozemstvu što pokazuje interes međunarodnih glazbenih festivala (predstavljanje na WOMEX-u, festivalu World Music u Velikoj Britaniji) i cijenjenih svjetskih glazbenih časopisa (primjerice veliki interview za fROOTs, jedan od najcjenjenijih svjetskih magazina o world music glazbi) za Evačićevu glazbu. fROOTS je “Čardaš blues” uvrstio i na svoju playlistu TOP 10 albuma koje svakako preporučuju preslušati. Svojim glazbenim opusom Evačić je poznat i slušateljima na BBC RADIO 3, a pjesma “Az a Szep” vrti se na inozemnim radijskim postajama. Hrvatska glazbena kritika također je ovaj album ocijenila kao izniman.

A što o uspješnoj suradnji i sponzorstvu kažu vodeći ljudi iz Globalneta i Tvornice kulture, pročitajte:

Muziku podržava

Robert Pokrovac (Voditelj marketinga Globalneta): “Tvornica kulture je snažno obilježila koncertna zbivanja u gradu Zagrebu i postala je nezaobilazan i atraktivan koncertni prostor u kojemu su do sada nastupili mnogi hrvatski i inozemni glazbenici. Dovoljno je samo spomenuti nezaboravne nastup: Gotan Projecta, David Byrnea, Madredeusa, Nick Cavea, Femi Kutija, Marize ili Arsena Dedića i Zorana Predina da bi se potvrdila neizostavna uloga Tvornice kulture u Zagrebačkoj kulturnoj ponudi. Za Globalnet je ova suradnja od početka bila puno više od sponzorskog odnosa. Vjerujem kako smo proteklih godina uspjeli postati dio ove priče koja je neizostavan dio kulturne ponude grada Zagreba.”

Katarina Putak (voditelj marketinga i prodaje Tvornice kulture): “Suradnja s Globalnetom omogućila je Tvornici da Zagrepčanima ponudi bolji i kvalitetniji program. Globalnet je prepoznao kvalitetu našeg programa i tri godine s punim povjerenjem ulagao u njega.Protekle tri godine vodilo nas je povjerenje i podrška koju smo svakodnevno dobivali od Globalneta. Ulagali su u ‘našu priču’ koju od početka pričamo zajedno i činimo to sve bolje…”

Zaključila je: “Kada bi u Hrvatskoj bilo više ‘Sluha’ i više ‘Suradnje’ sa sponzorima koji bi podržavali kulturu tada bi nam svima bilo lakše… Hvala Globalnetu što je prepoznao i uzvratio naše prijateljstvo…”

Broj ulaznica za koncert Miroslava Evačića u Tvornici je ograničen i nisu u prodaji, ali će se moći nabaviti prijavom na www.muzika.hr od 6. ožujka.

Muziku podržava
Stisni