Beograd zasad bez zajedničkog koncerta Maidena, Anthraxa i Judas Priest

2212

Društvenim mrežama proširila se po svemu sudeći lažna vijest da će 17. lipnja iduće godine u beogradskoj Kombank Areni nastupiti Iron Maiden, a da stvar bude još bolja – s njima bi trebali svirati Judas Priest i Anthrax.

Informacija je došla s talijanske fan stranice Maidenconcerts.it na kojoj su osvanuli navodni datumi europskih koncerata 2018., odnosno nastavka aktualne turneje “The Book of Souls”. Kako kažu, napravili su ‘screenshot’ službenih datuma koji su brzo uklonjeni.


Po njima, turneja bi trebala početi 27. svibnja u Barceloni, završiti 7. srpnja u Londonu, a tijekom gotovo čitave turneje društvo Iron Maidenu pravili bi Anthrax, Ghost i Judas Priest.

Muziku podržava

Themetalcircus.com među prvima je odbacio navode talijanske fan stranice pozivajući se na izjave par španjolskih promotora koji kažu da nijedna dvorana ili stadion ne bi mogli kapacitetom, a ni vremenskim trajanjem koncerta u potpunosti zadovoljiti kriterije.

S druge strane, nije teško uočiti da ‘službeni screenshot’ talijanskih fanova s navedenim datuma (uz par manjih preinaka) neopisivo podsjeća na turneju otprije tri godine, “Maiden England 2014.“.

Judas Priest doista su 2018. na turneji, Anthrax će nagodinu objaviti deluxe reizdanje albuma “State of Euphoria”, a gitarist Iron Maidena, Dave Murray, nedavno je u intervjuu najavio kako aktualna turneja nije posljednja:

“Završit ćemo ovu turneju, malo se odmoriti, a iduće godine možete očekivati iznenađenja.”

Muziku podržava