Bend OZ promijenio basistu

Avatar
2553

Pločanski rock bend OZ (Ovako zvučimo) promijenio je basistu Antu Jurinovića. Luka Šiljeg, pjevač benda je povodom prekida suradnje izjavio sljedeće:

“U zadnjih godinu dana, otkada je Ante otišao studirati u Austriju, jednostavno više nismo funkcionirali kao ekipa. Ante bi dolazio svakih šest mjeseci, te bi uz jednu probu radili svirke koje su bile rijetke upravo zbog tog razloga.

Album je izašao, a situacija se samo pogoršavala. Anti je u biti naš bend trebao biti odskočna daska, a kad je shvatio da nas odmah nema na naslovnicama skupih magazina i TV emisija, njegova ogorčenost je bila sve veća i veća.

Muziku podržava

Mi želimo prije svega napredovati u glazbenom smislu, te se ne želimo jeftino prodati da bi stekli veći broj publike. Želimo sljedeći album napraviti jos rockerskiji i originalniji od prethodnog, te nadasve mnogo kvalitetniji od prvijenca.

Ante je sjajan jazz basist i neka svira ono što voli, no on definitivno ne želi svirati rock, pogotovo ono što planiramo stvarati u budućnosti. Neka mu je sa srećom”.

Sreća u cijeloj priči je što je gitarist benda Davor Ćubela jako dobar basist, tako da OZ neće imati problema oko traženja Antine zamjene, a ulogu novog gitariste bi trebao preuzeti novi član Vinko Pavlović.

Bend nastavlja dalje, u potrazi za svojom sudbinom…

Muziku podržava