Bellyqueen Dance Theater u Zagrebu

2663

U Zagrebačkom kazalištu lutaka u ponedjeljak 21., te utorak 22. travnja ljubitelji trbušnog plesa moći će uživati u predstavi koju će izvesti njujorška plesna skupina Bellyqueen Dance Theater.

Skupinu čini šest vrhunskih plesačica, predvođenih umjetničkom voditeljicom Kaeshi Chai. Karakteristika ovog plesnog ansambla je što izvode trbušni ples u tradicionalnoj raqs sharki formi, koju obogaćuju suvremenim jazz, gypsy, afro plesom, a moguće je pronaći i elemente hip-hopa, baleta i flamenka.

Bellyqueen Dance Theater ove godine obilježava 10. rođendan, koji će proslaviti europskom turnejom, u sklopu koje će posjetiti i Hrvatsku. Posebne gošće u Zagrebu bit će Alexandra Cegledi iz Mađarske te Mayala Bracha iz Izraela.

Početak je u 20 h, a cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 110 Kn, dok će na dan predstave biti 130 Kn. Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima sustava Eventim (Berislavićeva 13 u Zagrebu) – (link na muzika.hr – Kupovina ulaznica), te u Sirius Music Shopu (Importane Galleria, Zagreb).

Muziku podržava