Basist poludio, a System of a Down smirili situaciju

domination
1516

Već preko sedam godina fanovi čekaju da se System of a Down udostoje vratiti za nešto više od povratničke turneje. Gotovo svi članovi ponešto su radili od duplog izdanja “Mezmerize” i “Hypnotize“, ali čini se da je vokal Serj Tankian ipak najzaposleniji…

Upravo ta činjenica bila je dovoljna basistu Shavo Odadjianu da poludi i na svom Facebooku izriga vatru o razlozima njihove trajne pauze.

Čovjek je ovih dana napisao nešto čega bi sukus bio ovo: “Ok, da pojasnim neke stvari! Nismo mi (Daron, John ili ja) razlog što ne radimo novi album! Tako da nas prestanete gnjaviti! Sve je zbog Serja. Oprostite ljudi, mi bismo htjeli krenuti u novi album, ali to ne prolazi Serjova pravila. Možda ćete me mrziti što govorim istinu, ali morao sam. Ja bih htio napraviti novi album! I spreman sam ga složiti s nekime tko želi biti System pjevač, a ne s nekim koga morate moliti da bude u Systemu!

Muziku podržava

Što vi mislite? Prošlo je 7 godina, da čekamo još 4-5 ili da složimo album bez Serja? To ne bih htio, ali ako on ne želi? Da nas trojica zbog toga sjedimo i čekamo?! To nije Ok! Birajte – ili nema Systema ili System s drugim, možda i boljim pjevačem?

Ne pokušavam pljuvati Serja, jer ako je zainteresiran biti u bendu – dobrodošao je. Ali ako nije? Što da radimo ako jednostavno želimo zadržati ovaj bend živim?”

No, čini se da je Shavo samo bio malčice nervozan, jer se službeno oglasio i bend: “Danas je Shavo postao nekoliko izjava na njegovoj Facebook stranici koje ne odražavaju osjećaje cijelog benda. Bile su to varljive izjave napisane u trenucima njegove krive procjene.

Neka bude jasno – prava postava benda svirat će na svim zakazanim koncerta, a što se novog albuma tiče – nismo dogovorili pravi raspored, ali vjerujemo da je za nešto iskreno prema nama i fanovima potrebno da u tome budemo sva četvorica.

Muziku podržava