Basist Coheed and Cambria uhićen radi oružane pljačke

domination
1165

Problematični Michael Todd, basist američkih rockera Coheed and Cambria, napravio je ozbiljan zločin, kakvom ne svjedočimo baš često kada se radi o članovima svjetskih bendova.

Najčešće su to vožnja pod utjecajem droga i alkohola ili netko napadne vlastitu suprugu, ali Todd se pobrinuo za nešto spektakularno. Uhapšen je nakon što je ušetao u dućan Walgreens, inače farmaceutskog lanca, te pod prijetnjom da ima bombu (tu poruku natipkao je na mobitel i pokazao prodavačima), zatražio lijek Oxycontin.

Dobio je šest bočica i pozvao taksi. Uhićen je nedugo nakon toga i optužen za oružanu pljačku i nezakonito posjedovanje narkotika na recept. Možda bi vijest bila i prihvatljivija, da se sve to nije dogodilo nekoliko sati prije no što su trebali imati koncert sa Soundgardenom. Uhitili su ga pred dvoranom gdje su trebali nastupiti.

Muziku podržava

Bend je već izbacio službenu objavu: “Michael je uhapšen pod vrlo ozbiljnim optužbama i neće biti u mogućnosti završiti trenutnu turneju. Zamijenit će ga Wes Styles, dugogodišnji član nače ekipe i odradit će bas gitaru tako da nećemo otkazati niti jedan koncert. Što se Michaela tiče, trenutno smo šokirani i iznenađeni, ali o svemu ćemo se izjasniti nakon turneje.”

Inače, Todd je već imao problema, kada se 2006. povukao iz benda kako bi riješio svoju ovisnost o heroinu. Nakon kratkog vremena, vratio se u bend. Do sada…

Muziku podržava