Bandić poručio da Medika može mirno spavati…

Muzika. hr - Glasno i jasno!
11022

Kako to obično biva, predizborni trikovi i taktike i ovoga puta se besramno koriste, pa tako i u aktualnom spornom slučaju Medike.

Nakon što su se iz zajednice Medike jučer odlučno izjasnili da neće napustiti spomenutu lokaciju, sada se oglasio i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Kako prenosi Index.hr, Bandić poručuje zajednici udruga i pojedinaca korisnika Medike da neće trebati iseliti najmanje dvije godine te da mogu mirno spavati.

Muziku podržava

Apsolutno da nitko od tamo neće iseliti dok se prostor ne prevede drugoj svrsi, a to će trajati najmanje sljedeće dvije godine. A do tada ćemo naći adekvatno rješenje za ljude koji su tamo” poručuje Bandić.

O potencijalnom potpisivanju novog ugovora kaže: “Apsolutno, napravit ćemo sve – ugovor da kada se prostor bude privodio svrsi da ćemo naći drugu lokaciju i drugi prostor na njihovo zadovoljstvo i vaše”.

“Znači, naredne dvije godine… oni će ga koristiti. Moramo tamo samo poboljšati instalacije da se nekome ne daj Bog nešto ne dogodi i to će narednih mjesec dana biti otklonjeno. A kada se bude taj prostor privodio svrsi – kongresnom centru ili nečemu drugom, negdje najranije za dvije godine, do tada ćemo naći alternativno rješenje i takav ćemo ugovor s njima potpisati. I mogu mirno spavati” zaključio je gradonačelnik.

Muziku podržava
Stisni