Bad Blood objavili detalje novog albuma i – potragu za bubnjarom

888

Veterani hrvatske metal i hardcore scene, skupina Bad Blood, pod producentskom palicom Igora ‘Meistera’ Malečića dovršava miksanje i mastering materijala za novi album “Silence = Death“.

Treći album Bad Blooda sadržavat će osam pjesama, a ovih su dana objavili dizajn covera kao i nazive pjesama.

Bad Blood postoji od 1998. godine, svira mješavinu stilova od Pantere, Pro Paina, Hatebreeda, Sepulture, Lamb Of Goda, a dosad su snimili dva demo albuma: “Reality Screams” 2000. i “To Sin By Silence” godinu kasnije. Bad Blood se posebno ponosi što im na albumu gostuje Gary Meskil, vokal i osnivač legendarnog Pro Paina, a ova suradnja rezultat je dugogodišnjeg prijateljstva dvaju bendova. Također, gost je i Petar Štokan iz našeg HC sastava .upset.

Muziku podržava

Ipak, euforiju oko dovršanja i skorog izdavanja albuma, koji je sniman tijekom ljeta u Zagrebu, znatno je umanjila nedavna odluka dosadašnjeg bubnjara Ljudevita Bindera da napusti bend ‘zbog nedostatka volje, energije i želje’.

Stoga je bend primoran hitno potražiti novog bubnjara, od kojeg se očekuje da posjeduje vlastitu opremu, da je dobar u radu s duplom bass pedalom, da je iz Zagreba ili bliže okolice i da je spreman od prve sekunde ozbiljno ‘zagristi’, kako bi bend čim prije bio u sviračkoj formi budući ih čekaju promocijske svirke diljem Hrvatske, pa i šire.

Probe se održavaju u Zagrebu, a svi zainteresirani za mjesto bubnjara mogu se (uz kraći svirački CV) javiti na email.

Popis pjesama:
1. Freedumb State Of Mind (feat. Gary Meskil / Pro Pain)
2. Predators
3. Enough
4. Mirror Broken
5. Urban Genocide
6. Gratitude (feat. Petar Štokan / .upset)
7. Sins Of Our Fathers
8. Cowards Not Men

Muziku podržava
Stisni