Axl zabranio majice sa Slashom na koncertima Guns N’ Roses

Muzika.hr
3754

Netrpeljivost između ‘stare’ i ‘nove’ postave Guns N’ Roses kulminirala je 31. svibnja u Londonu: tko god je došao na koncert s majicom na kojoj je Slash – nije smio ući.

Trzavice između nekadašnjeg gitarista Slasha i Axla Rosea dobro su poznate, a u Londonu je osiguranje dobilo naputak da nitko s majicom Slasha ne smije ući na koncert. Svatko tko se pojavi u majici s njegovim likom bit će zamoljen da je skine ili neće moći ući.

Jedan od fanova koji je to doživio na vlastitoj koži je bio i osamnaestogodišnji James Revell: “Nisam htio praviti scenu zbog mlađeg brata s kojim sam bio, nisam mu želio upropastiti koncert zbog toga, ali valjda imam pravo odjenuti što želim.”

Muziku podržava

Osvrnuo se Revell i na kašnjenje koncerta, činjenicu koju mnogi već odavno prigovaraju Axlu: “Bila je to najobičnija uvreda. Prvo incident s majicom na ulazu, a zatim smo čekali više od sat vremena da se pojave na pozornici. Poslušali smo svega tri pjesme, a onda morali na vlak kući. Čini mi se kako Axl više nema poštovanja prema fanovima, trebao bi odrasti i prestati se ponašati kao razmaženo derište.

29. svibnja u Manchesteru kasnili su sat vremena i u međuvremenu je 4.000 posjetitelja napustilo dvoranu, a 2010. na festivalu Reading organizator im je isključio struju jer su zbog kašnjenja premašili vrijeme predviđeno za nastup.

Muziku podržava