Avril Lavigne je objavila novi singl kojim najavljuje povratak na glazbenu scenu nakon pet godina izbivanja, kako prenosi NME.

Pjesma s kojom se vraća, “Head Above Water“, govori o posljednjih nekoliko godina njena života koje su bile, kako kaže ‘najgore godine’ i borbi s bolešću.

Muziku podržava

Pjevačica je obolila od Lajmske borelioze 2014. godine i otada je bila vezana za postelju jer bolest utječe na neurološki i srčani sustav te na zglobove. Avril je izjavila: “To su bile najgore godine mog života dok sam se borila s fizičkom i emocionalnom boli. Uspjela sam pretvoriti tu borbu u glazbu na koju sam iznimno ponosna. Pisala sam pjesme u krevetu i na kauču, gdje sam ih također i snimala. Tekstovi su samo tekli iz mene dok sam progovarala o ovom iskustvu”.

Pjevačica koja je obilježila naše tinejdžerske godine s pjesmama poput “Complicated” i “Sk8ter boi” najavila je povratak na scenu početkom ovog mjeseca. Posljednji album je objavila 2013. godine, a u međuvremenu se razvela od Chada Kroegera, pjevača Nicklebacka.

144 Shares
Muziku podržava