Auguste na novom akusticiranju u Rockmarku

612

Prvi utorak u prosincu u našem je kalendaru namijenjen za akusticiranje uz Auguste – skupina će nam u glazbenoj knjižari Rockmark nastupiti 6. prosinca i započeti naš program u 12. mjesecu.

Nakon što smo s U pol’ 9 kod Sabe otvorili novu sezonu Akustike, utorak po utorak nastavljamo dalje s programom akusticiranja. Na našu malenu pozornicu ponovno nam se vraćaju Auguste, a ovaj put nam stižu s potpuno novim materijalom.U rujnu ove godine predstavile su potpuno novi singl “Ruke“, kojim su najavile i novo studijsko izdanje. Video je dobio i prateći videospot, s redateljskim potpisom Marcelle Zanki. Nedavno su objavile i potpuno novu pjesmu, prigodnog naslova – “Prosinac”.

Kreativnu osnovicu skupine čine dvije kantautorice – Gordana Marković i Ivana Lulić, a zajedno djeluju od 2012. godine. U sklopu Akustike smo ih ugostili već nekolicinu puta te im se rado vratimo (a i one nama). Ovom prilikom će nam u akustičnom izdanju predstaviti dio potpuno novog materijala koji nam stiže sljedeće godine u obliku novog albuma, ali nas i podsjetiti na dobro poznate singlove s prvijenca “Sve što je nekada bilo važno” (2015.).

Muziku podržava

Početak akusticiranja uz Auguste je u 19 sati, a ulaz je slobodan. Vidimo se u Rockmarku!

@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava