Auguste, Achromatic Attic i Feredon zaključili Akustika@SuperUho program

1998

Priveli smo kraju glasanje za natječaj “Budi dio Akustika@SuperUho programa” i saznali svih šest imena koja će nam se ovo ljeto pridružiti na akusticiranju u Šibeniku!

Prema glasovima čitatelja Muzika.hr, koji su birali između šest polufinalista, ranije odabranim finalistima pridružuju se zagrebačke skupine Auguste i Achromatic Attic te Feredon iz Dubrovnika!

Upravo su ova tri imena dobila najviše glasova tijekom glasanja koje je trajalo od 2. do 6. srpnja.

Muziku podržava

Potpuni line-up Akustika @ SuperUho programa sada čine:
F O R (Zagreb)
Hangin’ Village (Split)
Nikol, Luka i Vedran (Pula)
Feredon (Dubrovnik)
Auguste (Zagreb)
Achromatic Attic (Zagreb)

SuperUho festival održat će se od 3. do 5. kolovoza, na autentičnoj i intimnoj lokaciji pristaništa TEF i gradskoj plaži Banj, svega 10 minuta laganog hoda od katedrale Sv. Jakov. Akustika @ SuperUho program odvijat će se u sklopu pozornice smještene na plaži Banj, a upotpunjavat će kasne popodnevne sate festivalskog programa. Svakog dana u sklopu programa nastupit će po dva glazbena imena, a dnevni raspored objavljujemo naknadno.

Cijena festivalskih ulaznica iznosi 290 kuna i vrijedit će do početka festivala, a cijena smještaja u kampu iznosi 150 kuna za sva tri festivalska dana (uskoro u prodaji). Bitno je naglasiti da dnevnih ulaznica vjerojatno neće biti u ponudi, s obzirom na interes za festival kao i kapacitet prostora (cca 2700 posjetitelja po danu). Ulaznice možete kupiti u Dallas Music Shopu i klubu Azimut u Šibeniku, te Dirty Old Shopu i glazbenoj knjižari Rockmark u Zagrebu.

Vidimo se u Šibeniku!


Akustika na mrežama:
Instagram | Facebook | Twitter

Muziku podržava