Are You Ready?! Stiže nam KoRn!

domination
5577

S ovim stihom upoznati su apsolutno svi koji su bili u doticaju sa žestokom glazbom, a posebno oni koji su već godinama zakačeni za revolucionarni bend modernog metala – KoRn. Napokon je i službeno objavljeno – dečki iz Bakersfielda ovoga ljeta dolaze u Zagreb!

3.7. u 21:00 sat, Šalata će biti poprište ogromne najezde svih headbangera i metalheadova s ovih prostora.

Bend koji je šokirao glazbeni svijet sa svojim prvim albumima stekao je golemi broj poklonika koji su po dućanima razgrabili preko 20 milijuna albuma. Karijera im je zadnjih godina bila išarana svakojakim preokretima, tako da s njima više nije gitarist Brian “Head” Welch, a nedavno
je i bubnjara David Silveriu zamijenio legendarni Terry Bozzio.

Nakon godina i godina iskustva na najvećim svjetskim festivalima, njihovog “Family Values” cirkusa, očito je došlo vrijeme da Korn i nama pokaze zašto su jedna od najvećih live atrakcija u svijetu već dugi niz godina.

Muziku podržava

Kao predgrupa nastupit će riječki Father i pulski Popeye.

Ulaznice za koncert možete nabaviti po cijeni od 260 kuna, a mogu se kupiti na sljedećm prodajnim mjestima: Eventima (link na muzika.hr – Kupovina ulaznica), Integral-Pothodnik (Zagreb), Aquarius CD shop (Zagreb, Poreč, Rijeka, Šibenik i Dubrovnik), Dallas Music Shop (Zagreb, Pula, Rijeka, Split, Čakovec, Rovinj i Zadar), Dancing Bear CD shop (Zagreb, Osijek, Split, Varaždin), Gradski radio (Osijek), Adriatours (Čakovec), New Sound (Matulji), Orfej (Zagreb), Hobby Tours (Osijek) i T-Tours (Varaždin).

Članovi fan cluba muzika.hr ulaznice za koncert Korna mogu nabaviti po cijeni od 245 kuna (Eventim).

Muziku podržava
Stisni