Ante Cash, Barbari, The Hunting Dogs, Gretta i Judette u finalu Karlovačko RockOffa

Leonora Bedić
1068

Poznato je pet finalista koji će 9. listopada nastupiti na finalnoj večeri Karlovačko RockOff festivala u Tvornici Katran.

U posljednji krug natjecanja ušli su reper Ante Cash iz Imotskog, istrijanski bend Barbari, zagrebački sastavi Gretta i Judette te elektronski duo The Hunting Dogs koji čini Alba Nacinovich i Marco Gemini.The Hunting Dogs su na prvoj festivalskoj večeri nastupili uz mnoštvo različitih instrumenata i time činili jedan specifičan sklad s tehnikama nasnimavanja i prerađivanja zvuka na licu mjesta. Zahvaljujući svojoj unikatnosti i zanimljivom scenskom nastupu uspjeli su se izboriti i ući u sam kraj Karlovačko RockOffa festivala. Drugu večer obilježio je istrijanski sastav Barbari na čelu s pjevačicom Barbarom Munjas koja je ekspresivnim vokalom i gitarskim umijećem zajedno s ostatkom benda zainteresirala publiku, ali i žiri koji se odlučio da oni budu jedni od finalista na glavnoj večeri. Zagrebački alternativni pop rock bend Judette predvođeni Leom Radolfi na čelu nastupom su privukli najveći broj publike treće festivalske večeri. Uz veliku potporu publike i pohvale žirija nije bilo upitno u njihov finalni plasman.Zagrebački bend Gretta samouvjerenim su nastupom na posljednoj večeri uvjerili prisutne zašto su na sceni već 10 godina. Ritmičnim pjesmama i zaraznim melodijama rasplesali su publiku koja je zajedno s njima pjevala one najpoznatije hitove po kojima su se i proslavili.U finale ulazi još jedan izvođač s posljednje večeri, reper Ante Cash iz Imotskog koji je nastupio zajedno s friško formiranim bendom i bez premca zabavio publiku humorističnim stihovima, komentarima između pjesama te zanimljivim outfitom.

Svi oni će se ovoga petka, 9. listopada, ponovno naći na pozornici Shock Show Industrya, kada će napokon pasti odluka tko će ove sezone dobiti titulu najboljeg mladog izvođača u Hrvatskoj.

Muziku podržava