Anselmo podržava Panteru sa Zakk Wyldeom

domination
1161

U doba ‘kiselih krastavaca’, u vrijeme kad Pantera postoji samo u snovima fanova i u reizdanjima njihovog izdavača, Dimebagov buraz i bubnjar Vinnie Paul s jedne, i vokal Phil Anselmo s druge strane novinarima daju svakojake ideje…

Zna se da je Zakk Wylde veliki prijatelj svih njih, a posebno Dimebag Darrella, zna se i da je zahvalan gitarist, pa su iz nekih krugova zarolane priče kako bi jednog dana, na nekakvoj reunion turneji, upravo on zauzeo mjesto kralja svih rifova.

Vinnie Paul je već odbio tu mogućnost jer misli da bi time samo oskvrnuli ostavštinu benda, a zadnje vrijeme pomirljivi čovjek Anselmo nema ništa protiv: “Prije dva tjedna sam razgovarao sa Zakkom i on je jako zagrijan. Otvoren je za sve, ali iskreno – Vince i dalje u sebi nosi veliku mržnju naspram meni, koja je jako neutemeljena. Isto tako, zna se da su mu moja vrata i dalje širom otvorena. Čak i ako je potrebno da stojim mirno dok me on udara u glavu, sve dok se ne umori dovoljno da sjednemo i porazgovaramo – ja sam skroz za!”

Muziku podržava