And The Kid akustično u Rockmarku

973

U utorak 6. ožujka u Rockmarku ćemo imati priliku ugostiti zagrebačke rockere And The Kid, koji će se ovom prilikom dakako predstaviti u akustičnom izdanju, u sklopu programa Akustika.

Iako su svoju glazbenu priču i započeli u nadi snimanja akustičnog albuma, zbog nedostatka znanja o snimanju i produkciji, braća Bruno i Filip Starčević odustali su od te ideje. No nisu odustali od želje i ideje za osnivanjem pravog rock benda.Upoznali su Dominika Zorića, mladog producenta s kojim su snimili i producirali pjesmu “Factories”. Pjesma je snimljena u dnevnoj sobi jeftinom opremom, ali je snimka potakla entuzijazam, a Zorić je udahnuo novi život cijelom projektu.

U prosincu 2010. počeli su tražiti ritam sekciju. Bruno je razgovarao sa srednjoškolskim prijateljem Ivanom Miočem o ideji da svira bas u bendu. Nakon što je poslušao neke od ranih snimki, Mioč, koji je bio vrlo iskusan basist, odlučio se priključiti bendu. Bubnjar Goran Buković, dugogodišnji Brunin poznanik, ponudio se da svira bubnjeve. I nastao je And The Kid.

Muziku podržava

Nakon niza proba, koncerata i predstavljanja javnosti, momci su se odlučili za snimanje albuma, koji možemo očekivati tijekom ove godine.

U glazbenoj knjižari Rockmark imat ćete priliku čuti ih akustično, a svirka počinje u 19 sati. Ulaz je slobodan.

And The Kid – MySpace | Facebook | Twitter | YouTube

Akustika @ Rockmark – Facebook | YouTube | Twitter | akustika@rockmark.hr

(Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba
ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe)

Muziku podržava