Anastacijin povratak nakon pobjede nad tumorom

Muzika. hr - Glasno i jasno!
1003

Pop diva Anastacia priprema treći album, nastavak albuma “Freak Of Nature” iz 2001. godine prodanog u 10 milijuna primjeraka. Album će izaći 29. ožujka, a zvat će se jednostavno “Anastacia“.

Najavni single “Left Outside Alone” koji je u prodaji od 15. ožujka, stilski je drugačiji od svega što ste od nje očekivali. Dugoočekivani album stiže nakon nešto više od 12 mjeseci otkako joj je dijagnoziran i operiran tumor dojke. Ne čudi da je nedaleka prošlost i traumatično iskustvo, borba sa potencijalno smrtonosnom bolesti ostavilo traga na novome albumu.

Pomoć pri produkciji, Anastaciji su pružili Dave Stewart (Eurythmics) i Glenn Ballard (Alanis Morrisette, Dave Matthews). “Po prvi puta radim nešto više od rock albuma”, izjavila je Anastacia i dodala: “Pjesma “Heavy On My Heart” je klasična rock pjesma, a napisala sam je nakon operacije, kada mi je bilo teško i nisam znala što bih”.

Fanove Anastaciae sigurno će razveseliti činjenica da je izdana njena kolekcija spotova “Anastacia – The Video Collection“, 90-minutni DVD uključuje spotove sa njena dva albuma “Not That Kind” & “Freak Of Nature” + “BOOM” video (2002 FIFA) + uz ‘behind the scene’ snimke.

0 Shares
Muziku podržava