Alternativni fašnik u Samoboru

1054

Klub mladih iz Samobora je uspio osigurati sredstva i prostor te odlučili napraviti svoj program, tj. tzv. alternativni fašnik. Program će se odvijati u parkiću između kina i muzičke, tamo gdje je prije nekoliko godina bilo “Seks selo” i to u petak 24.2., subotu 25.2, nedjelju 26.2. (dakle drugi vikend fašnika) i u utorak 27.2. (zadnji dan).

Početak aktivnog rada kampa i prvi satovi obuke očekuju se u petak, kada će nakon koncerta vokalno-fašničkog sastava Pars Petrosa koji su poznati i kao veliki pobornici i štovatelji fašničkog režima nastupiti instruktori borilačkih vještina te u ritmovima drum’n’bassa podučavati okupljenu gomilu tehnikama borbe protiv ne maskiranih razbojnika i ugnjetavača. Uz njih još nastupaju Noćni Moro i Who Killed Jack White?

Drugi aktivni dan rada, subota, obilježit će veliki susret boraca riječima gdje će drug Metzo Al Arabic iz daleke nam Mongolije sa svojim suradnicima prirediti obuku raspravljanja riječima jer se zna da svaki borac mora osim fizički biti i intelektualno superioran svom nemaskiranom neprijatelju. Ovakva obuka održat će se u za to posebno postavljenom šatoru i zove se jubilarnih 10 Rali.

Muziku podržava

Treći dan kao i gospodar princ Fašnik izbavitelj, i kako nalaže fašnički zakon ponovno će se raditi na očuvanju duha i tijela, te će se cijeli dan provesti na vježbalištu. Koncert će održati Edip Mamu.

U utorak spremat će se za ustanak i konačno će se preplaviti cijeli grad i priječiti najavljeni povratak legalno izabrane, prljave i nevjerničke vlasti. Organiziranom akcijom svojim voznim parkom spasit će se velikog princa Fašnika i s njim na čelu zadržati vlast od sada do sudnjeg dana.

Muziku podržava