Algoritam u radnoj posjeti MusikMesse Frankfurt 2006.

1548

Najveći sajam glazbe u Europi – MusikMesse Frankfurt i ove godine otvorio vrata glazbenim entuzijastima i zaljubljenicima dobrog zvuka, koji već više od 25 godina hodočaste na ovaj izuzetni glazbeni događaj u potrazi za novim glazbenim uzbuđenjima. Ulazak u izložbeni prostor od preko 110.000 m², u desetak dvorana povezanih staklenim hodnicima i pokretnim trakama, predstavlja pravi adrenalinski doživljaj.

Više od 1500 proizvođača glazbenih instrumenata, dodatne opreme, izdavača glazbenih partitura i knjiga o glazbi su i ove godine oduševili posjetitelje dajući sve od sebe da svoju bogatu ponudu što bolje predstave izvrsnim promotivnim materijalima i live glazbenim događajima.

Hodajući dvoranama odmah dobijete taj predivni osjaćaj opuštenosti i ulazite u čarobni svijet glazbenog nadahnuća – na svakom koraku se nešto događa i niti na trenutak ne pomislite na svakodnevne brige… naprosto vas ponese bujica zvukova i dobrih vibracija kolektivne uživancije…

Što sve možete vidjeti i čuti na MusikMesseu?
Više od 30.000 glazbenih instrumenata raznih vrsta, programe i opremu za rad u studiju, edukativne tribine o najnovijim spoznajama u podučavanju glazbe, glazbene koncerte na otvorenim pozornicama, radionice, panel diskusije, kao i Pro Light + Sound prostor za tehnologiju komunikacija, opremu i osvjetljenja glazbenih događanja.

Korisna informacija: Sajam je radnim danima otvoren za poslovne partnere, a subotom za sve posjetitelje. Više o svemu možete saznati na www.musikmesse.com.

I dobra vijest na kraju: Konačno je nedozvoljeno kopiranje nota postalo samo loša navika iz prošlih vremena – u Algoritmu odnedavno možete naručiti note najboljih izdavača glazbenih partitura (Mel Bay, Hal Leonard, Schott Musik, Henle Verlag, Editions Peters, Chanterelle…). Svoj upite slobodno pošaljite na ovu email adresu Algoritma. Dobit ćete info o cijeni, roku isporuke kao i savjete za bolje i lakše pretraživanje stranica izdavača.

Uskoro još dobrih vijesti iz Algoritma…a do tada glazbeni pozdrav!

Muziku podržava