Zbilja uravnotežuju!

  5841

  Headoneast

  In Balance

  Datum izdanja: 07.11.2005.

  Izdavač: Capo Media Music

  Žanr: Pop

  Naša ocjena:

  Popis pjesama:

  1. Sunrise
  2. Letimo
  3. Sami
  4. Kako da ne vidim
  5. Testa Dura Senza Paura
  6. Muzika
  7. Disident
  8. 9/8 Lullaby
  9. Sanjam te
  10. Moonless Night

  Headoneast je novo ime na hrvatskom muzičkom nebu, i zaista su otišli visoko. Sastoje se od 10-ak samih vrhunskih glazbenika od kojih su neki već itekako renomirani, a neka imena su i nova. Saša Ljiljak na vokalu, gitari i klavijaturama ako ne po imenu mora vam biti poznat onda po tome što je bivši član Yammata, koji su me prvi put kad sam čula njihov najveći hit “Putujem” oduševili istom mjerom kao i kada sam prvi put čula Headoneast.

  Ima velike sličnosti, jer ipak isti čovjek je mozak organizacije. Samir Kadribašić, ili kako se potpisuje ovdje Kadri Bassic (cool) nekoć je svirao bas u Jinxima, Dražen Scholz bubnjeve u Parnom Valjku,…

  In Balance” album je koji će se dopasti raznolikoj klijenteli, ugodan je uhu i melodičan u cjelosti, genijalno aranžiran, izveden vrhunski i vokalno i instrumentalno, prozračan, profinjen i definitivno za svaku priliku i ne smijete propustiti svoju priliku da ga preslušate.

  Vokali su mješoviti, kako u kojoj pjesmi, ali im je odlika to što su skulirani, nema dernjave, nema preseravanja, nema dominacije, sama ugoda… kao i u zvukovima Indije i ostalog dalekog Istoka koji se protežu kroz par stvari.

  A osim što će audio doživljaj biti potpun, šteta bi bila da pogled na album zaostaje. To naravno nije slučaj! Nova i nezavisna izdavačka kuća Capo Media Music i dizajner omota Ratko Jagodić zbilja su napravili super posao i sve je ispalo kako treba. Dakle, jako jako dobro i pozitivno i nadam se da će tako i nastaviti!

  Muziku podržava