Vrlo dobra paklena vožnja

  731

  Malignant Tumour

  The Metallist

  Datum izdanja: 25.10.2016.

  Izdavač: Unrest Records

  Žanr: Grindcore, Heavy Metal

  Naša ocjena:

  Popis pjesama:

  1. Fine Hellride
  2. The Metallist
  3. Fly High
  4. Walk As We Talk
  5. Kiss By Hammer
  6. I Want To Die With No paints On
  7. Missing Rebbelion
  8. 1989.
  9. Rolling Coals
  10. Swiming In Mud
  11. Wicked

  25 godina već postoji ova češka skupina, koja je periodično mijenjala i fuzirala svoj glazbeni pravac i tako stekla veliki broj poklonika, različitih glazbenih žanrova, sačinjena poglavito od grindera, punkera, crustera i metalaca.

  Na svom šestom dugosvirajućem albumu, definitivno su dokazali da će ih mnogi i dalje podržavati u njihovom radu, jer album je poletan, lepršav te slušanje cijelog albuma prođe jako brzo i izmami ti osmijeh na lice i ostavi te na ugodnoj visokoj, poletnoj vibraciji. Prva “Fine Hellride“, započinje s jednostavnim ritmom i gitarskim solom, koji te odmah asocira na Motorhead, poglavito kad započne dobrano hrapavi vokal, koji uvelike podsjeća na kralja Lemmya. Iduće tri pjesme su također poletne, lepršave,tijekom kojih se, već podsvjesno, tijelo, pogotovo glava, započne gibati u ritmu glazbe.

  Kiss By Hammer“, malo odudara što se tempa tiče. Nešto sporija i melodična. Takva je i “Swiming In The Mud“.

  Muziku podržava

  Malignant Tumour su poznati široj hrvatskoj publici, jer su između ostalog, svirali i u manjim hrvatskim sredinama, Požega, Županja, a i u Splitu, gdje je ekipica bila toliko ‘raspoložena’ da su u par navrata, stvari izmakle kontroli.

  Popeti se na stage i izvršiti stage diving, je jedno, a popeti se na stage i gnjaviti članove banda dok sviraju, je nešto sasvim drugo!

  Uglavnom, ovaj album definitivno ide u red onih albuma koji se s guštom slušaju.

  Muziku podržava