“Try Mandarin” je bomba

  1552

  She Loves Pablo

  Try Mandarin

  Datum izdanja: 03.03.2016.

  Izdavač: Dirty Old Label / Dostava Zvuka

  Žanr: Groove, Rock

  Naša ocjena:

  Popis pjesama:

  1. Havoc
  2. Next of Kin
  3. Try Mandarin
  4. High Holy Holiday
  5. Rocket To Your Neverending
  6. Gods will Hammer Down the Town to Find She’s Not Around
  7. Babel in the Bubble, Bible on the Table
  8. Ned Low
  9. Inheritance (To The Desert Jackals)
  10. Tomorrow’s Child

  Devet mjeseci dovoljno je da složite dijete, a čak deset godina potrebno je da od sramežljive ideje i mišljenja da ste super – složite bend i dođete do faze kad, ne samo da vas ljudi brutalno cijene, nego se i curke zaljubljuju u vas. I u slučaju She Loves Pablo to ne govorim na pamet!

  Try Mandarin” je album koji su već pokazivali publici na svakojakim slavljeničkim koncertima, ali držeći ovaj album u ruci čovjek shvati da su She Loves Pablo više od nekakvog prolaznog benda.O žanrovima u slučaju ovog benda ima smisla isto kao i svađati se je li vam bolji Pele ili Maradoha, jer je “Burn and Levitate” od pred tri godine vrištao stoner rockom, da bi u međuvremenu stoner rock postao ‘moderna verzija punka jer ga je prejednostavno svirati’, i da bi na kraju iz She Loves Pablo izrasla jedna nesvakidašnja priča u kojoj više bendova (i, naravno, više stilova) dijeli istu strast, istu ideju, pa čak i isti CD.

  Nisam siguran je li ijedan domaći bend, a da nije iz generacije Parnog valjka i sličnih, novom albumu pristupio ovakvim samopouzdanjem i sigurnošću da će biti bomba. A mili moji, “Try Mandarin” i jest – bomba!

  Muziku podržava

  Next of Kin” ste neki već čuli, a ubuduće je nećete samo slušati nego i plesati uz nju. Kažu da nisu imali ideja za album i da im je zato toliko trebalo, pa bolje da i ne pomišljam što se to događalo kada su ima na pamet padale “Gods Will Hammer Down the Town to Find She’s Not Around” koje ‘ugošćuju’ južnjački bend i lokalnog Mikea Pattona. Ili na “Babel in the Bubble, Bible on the Table” gdje se događa groove metal zezancija.

  Ako vam treba malo odmora tu je “Ned Low“, a da bi suknuli i zadnji pelin prije skupljanja hrabrosti da ubacite najlošiju foru curki na šanku, tu su “Inheritance” i “Tomorrow’s Child” koja podsjeća na sve što obožavate u Muscle Tribe of Danger and Excelence.

  Ne znam što bismo točno trebali raditi nakon ovog albuma – naučiti pričati mandarinski ili se jednostavno brutalno našopati mandarinama? Pored svega meni prvo dođe da steram uz kurac sve autoritete, odjebem obveze, ovo ubacim u player u autu, stisnem gas i krenem u nepoznato! A vi…?

  Muziku podržava
  Stisni