LadyPunk bitches

  789

  Bad Cop/Bad Cop

  Boss Lady

  Datum izdanja: 01.04.2014.

  Izdavač: Fat Wreck Chords

  Žanr: Pop, Punk

  Naša ocjena:

  Popis pjesama:

  1. My Life
  2. Cucumber
  3. Rodeo
  4. Asshole

  Bad Cop/Bad Cop stižu iz Južne Kalifornije i rokaju. Predstavljaju nam se prvim singlom “Boss Lady” na kojem se nalaze četiri harmonične i brze pop-punk pjesme.

  Čim se svi vokali stope u jedan u refrenu “My Life” jasno je kako ovdje nema naglaska na samo jednom grlu – uvijek je tu bar još jedno koje prati ili se zadere u pozadini. Na trenutke BC/BC podsjećaju na neke veće punk bendove, no svakako imaju svoj štih.

  Muzički zamislite žestoku verziju Avril Lavigne (sa stavom) koja iza sebe ima pravi znojni bend, a ne neku MTV-ready šminkersku postavu. Gitare zvuče odlično i bruje kao motorna pila namještena na srednju brzinu, no ono što iskače je zarazno bubnjanje. Produkcijski ovo zvuči taman dovoljno prljavo za punk i pamtljivo za pop gdje se osjete i manji detalji. Kako 7″ ne dolazi s tekstovima pjesama preskočit ću taj dio dok ne izađe puni LP, no ima tu govora uglavnom o neovisnosti i (ne)zreloj ljubavi.Pitanje je koliko bismo znali o ovome bendu u ovom trenutku da se nakon jednog nastupa u San Franciscu nije toliko dopao Fat Mikeu. Ovo im je debi za Fat Wreck Chords i svakako korak u pravom smjeru, kako za njih tako i za samu izdavačku kuću.

  Muziku podržava