Kome ovo treba??

  4653

  t.A.T.u.

  The Best

  Datum izdanja: 11.09.2006.

  Izdavač: Interscope / Aquarius Records

  Žanr: Pop

  Naša ocjena:

  Popis pjesama:

  1. All About Us
  2. All The Things She Said – Original Version
  3. Not Gonna Get Us
  4. How Soon Is Now?
  5. Loves Me Not
  6. Friend Or Foe
  7. Gomenasai
  8. Null And Void – Non-LP Version
  9. Cosmos (Outer Space) – She Wants Revenge Remix
  10. Show Me Love – Radio Version
  11. Craving (I Only Want What I Can’t Have) – Bollywood Mix
  12. Ne Ver, Ne Boisia – Eurovision 2003 Version
  13. 30 Minutes
  14. Divine – Extended Version
  15. Perfect Enemy
  16. All The Things She Said – Dave Aude Remix Edit
  17. Ludi Invalidi – Russian Version Remix
  18. Loves Me Not – Glam As You Mix Radio Edit
  19. Nas Ne Dagoniat – Not Gonna Get Us Russian Version
  20. Ya Shola S Uma – All The Things She Said Russian Version

  Nakon samo 25 objavljenih pjesama, dva izdana albuma i dva hita, ruski ženski duo pod kodnim imenom t.A.T.u. objavio je, ma zamislite molim vas koje li drskosti, album “The Best“. Da čitava stvar bude još smješnija broj pjesama sadržanih na ovom albumu približno je jednak gore spomenutom broju pjesama koje su do sada objavile u karijeri. I kada se sve te brojke uzmu u obzir čovjek ne može a da se ne zapita ‘Kome ovo treba??’.

  Čak ni Backstreet Boysi koji su na prvom albumu imali više hitova nego što će ih ove mlade dame imati na prvih pet albuma nisu objavili ‘best of’ kompilaciju tako brzo. Ustvari, ne mogu se sjetiti da li se itko istrčao tako brzo sa svojom zbirkom najvećih hitova kao Julia i Lena.

  Sigurno se sad pitate što vas to sve očekuje na ovom albumu. Pa kao prvo tu su “All The Things She Said” i “Not Gonna Get Us“, svaka u dvije verzije, onoj na engleskom i onoj naruskom jeziku.

  Zatim tu je obrada grandioznog hita legendarnih The Smithsa “How Soon Is Now“, pa Eurovizijska skladba “Ne Ver Ne Boysia Ne Prosi“, pa ruska verzija izvjesne skladbe “Ludi Invalidi” i još mnogo, mnogo remixeva. Jer čime bi se uostalom mogla popuniti ova isprazna kompilacija osim kojekakvim ‘She Wants Revenge’, ‘Dave Audio’, itd. remixevima.

  Muziku podržava

  Julia Olegovna Volkovna aka. Julia Volkova i Elena Sergeevna Katina aka. Lena Katina svoju su karijeru započele još 2000. godine kada ih je ‘stvorio’ Ivan Šapalov bivši trelevizijski producent i menadžer.

  2002. godine izdaju prvi album “200 km/h In The Wrong Lane” na kojem lansiraju svoja dva najveća hita, već spomenute – “All The Things She Said” i “Not Gonna Get Us”. Album je kod kritike prošao izrazito loše, ali ono što je bitnije, mlada publika ga je sasvim dobro prihvatila. “Dangerous And Moving” ugledao je svjetlo dana 3 godine kasnije i nije ostavio značajnijeg traga niti kod publike niti kod kritike. Jedina pjesma koja mi je ostala u sjećanju s ovog albuma je “All About Us” koja je ujedno i prva skladba na ovoj kompilaciji.

  Godinu dana nakon drugog albuma izlazi album “The Best”… Uz ovo standardno izdanje o kojem čitate dolazi i Limited Edition sa DVDom, o kojem vam ne mogu ništa reći budući ga nisam imao prigode pogledati i detaljnije proučiti.

  Ovo izdanje ne bih preporučio nikome jer stvarno ne vidim zašto bi netko ovo želio slušati kad se svi potrebni i krucijalni trenutci ovog dueta mogu sažeti u 8 minuta na nekom I-podu ili Mp3-ju.

  Muziku podržava