Keren Ann izgubila stari čar

  616

  Keren Ann

  You're Gonna Get Love

  Datum izdanja: 25.03.2016.

  Izdavač: Polydor

  Žanr: Pop

  Naša ocjena:

  Popis pjesama:

  1. You’re Gonna Get Love
  2. Bring Back
  3. The Separated Twin
  4. Insesible World
  5. Where Did You Go?
  6. Easy Money
  7. My Man Is Wanted But I Ain’t Gonna Turn Him In
  8. You Knew Me Then
  9. Again And Again
  10. The River That Swallows All The Rivers
  11. You Have It All To Loose

  Pet godina je trebalo Keren Ann da izbaci novi album i danas imamo “You’re Gonna Get Love“.

  Punim imenom Keren Ann Zeidel, ona je kantautorica, producentica i kompozitorica. Osim solo karijere, čini polovicu dua Lady and Bird.Prvi album “La Disparition” izdala je 2002. i možemo reći da je to i njezin najbolji album. Iako godinama nije mijenjala svoj stil i njegovala je pop-rock izričaj s notama folka i šansone, na aktualnom je albumu ipak učinila mali pomak i usmjerila ga više na pop s utjecajima elektronike, što danas čini sve više izvođača. Ne znači to nužno da su takvi album loši, ali u ovom slučaju, Keren je jednostavno izgubila svoju čar.

  Album je jednoličan, usporen i inertan. Pjesme nalikuju jedna na drugu i nijedna se ne izdvaja kao hit koja bi povukla ostatak albuma. Za razliku od njenih ranijih i boljih izdanja na kojima je više inzistirala na french-pop zvuku koji ju je i proslavio, sada je postala još jedna pop pjevačica kakvih ima sve više i više. Bass je izražen u većini pjesma tako da je pop-rock u prvom planu i album jeste takav od početka do kraja.

  Muziku podržava

  Jedina stvar koja bi se izdvojila, jedva, je “Where Did You Go?“, balada s malo izraženijim refrenom nego u ostalim pjesmama koje gotovo da uopće nemaju refrena, nego sve prolazi nekako banalno i istrošeno.

  “Easy Money” je jedna malo ubrzanija stvar u kojoj je pak vokal prilično iritantan. Falsetto je izraženiji nego u ostalim stvarima, ali ipak pretjeran. “My Man Is Wanted But I Ain’t Gonna Turn Him In” ima najviše potencijala i možda je trebalo inzistirati na ovakvim pjesmama i spomenutoj “Where Did You Go?”

  Keren Ann će teško nadmašiti svoj prvijenac, iako je i poslije njega imala dobrih stvari, no “You’re Gonna Get Love” je prilično dosadan album s banalnim tekstovima i mlakim vokalom.

  Muziku podržava