Album “Tough Love” Jessie Ware i službeno je vani

Muzika.hr
1007

Jessie Ware službeno je objavila i drugi studijski album “Tough Love“. Prepoznatljiv vokal, širok raspon glasa, i profinjenost već smo mogli čuti na naslovnoj “Tough Love” i “Say You Love Me”, a novi uradak donosi još toga.

Sudeći po komentarima na internetu, neki albumu već tepaju da je bolji od prethodnika “Devotion”. Sve je moguće znajući da je na ovom uratku radila impresivna lista suradnika koja je s Jessie dala svoj pečat modernom viđenju soul glazbe. Julio Bashmore i Kid Harpoon radili su s Jessie uz Jamesa Forda, producenta Arctic Monkeysa, Ed Sheerana, Nineteen85 koji je surađivao s Drakeom, ali i producentski tim BenZel te Benny Blanco koji je radio s Katy Perry i Rihannom.

Opisujući njen rad, britansku soul divu Jessie Ware, uspoređuju sa Sade ili Annie Lennox, dok sama kaže da ne zna zašto je tome tako, jer iako su utjecale na nju i sama okolina joj je dala poticaj da postane pjevačica, ali ipak tvrdi da ne bježi od imidža pop zvijezde. Deluxe izdanje donosi 4 bonus trake, a popis pjesama je:
1.Tough Love
2. You & I (Forever)
3. Cruel
4. Say You Love Me
5. Sweetest Song
6. Kind of… Sometimes… Maybe
7. Want Your Feeling
8. Pieces
9. Keep On Lying
10.Champagne Kisses
11. Desire
12. All on You
13. Share It All
14. The Way We Are
15. Midnight Caller

No Jessie je ipak u cijelom hypeu s novim albumom na društvenim mrežama podijelila i demo verziju singla “12” koji je prošle godine napisala i snimila s danskim producentom i autorom Robinom Hannibalom u Red Bull Studios u Londonu. Traka nije ušla na album izdanje, ali možete ju besplatno skinuti i, kako kaže Jessie, puštati ju u kasne sate i poljubiti nekoga.

Muziku podržava

Tekst: Monika Marušić

Muziku podržava