Album Toola odgođen jer su doživjeli dvije prometne na Vespama

domination
1520

Tool nikad nisu bili običan i normalan bend.

Osim što ih fanovi i mediji maltene moraju nagovarati da krenu s pisanjem i snimanjem novog albuma, ni razlozi za njegovu odgodu očito ne mogu biti svakidašnji. Tako su ovih dana objavili da će pisanje novog albuma morati malo odgoditi radi prometnih nesreća.

Nisu htjeli reći tko od njih, ali jedan član je svojom Vespom naletio na led i razletio se po cesti. Kao posljedica – slomio je nekoliko rebara i iščašio rame. Tko god bio, teško da može svirati ovih dana. Ali, to nije najluđe! Samo par dana prije toga – još jedan ‘Toolovac’ je u Hollywoodu pao sa svog ‘skutera’, udario glavom i zaradio nekoliko posjekotina.

Muziku podržava

Kažu da se svi dobro oporavljaju, a gitarist Adam Jones (očito nije jedan od unesrećenih) taj period je iskoristio da zaprosi svoju djevojku i to na ‘vrlo romantičnom’ mjestu – na borbi WWF kečera!

Čini se da ćemo nasljednika albuma “10000 Days” čekati još neko vrijeme, jer ga odgađaju zbilja svakojake više sile. Kao da Maynardovi vinogradi i svakojaki projekti koji ih okružuju nisu dovoljni…

Muziku podržava