Album prvijenac Cota G4 konačno u prodaji

4221

Nakon pomnih priprema i dotjerivanja albuma prvijenca mlade skupine Cota G4 od ponedjeljka 27. veljače istoimeni debi možete pronaći u svim boljim prodavaonicama nosača zvuka, a u Dallas Music Shopovima po super promotivnoj cijeni od samo 79 kuna. Na albumu se nalazi 10 autorskih pjesama od socijalne do ljubavne tematike koje svojim zvukom prizivaju neka bolja vremena rocka predstavljajući nam ogoljen gotovo live zvuk bez puno studijskih intervencija.

Zanimljivi vokalni aranžmani i neosporno sviračko umijeće mladih članova benda s pravom će vas podsjetiti na ostavštinu legendarnih bendova poput Deep Purple ili Led Zeppelin. Cota G4 široj javnosti se predstavila prošle godine prvim singlom i video spotom “Putovanje vlakom“. Slijedio je singl “Daj mi sve” koji se trenutno nalazi na top ljestvicama diljem Hrvatske kao konačan uvod u album, a singl će uskoro dobiti i svoju video verziju.

Članovi benda apsolutni su zaljubljenici u glazbu, žive s glazbom i od nje, neki od njih i klasično su obrazovani glazbenici te surađuju sa brojnim glazbenim imenima domaće scene.

Cota G4 su:

Marko Osmanović – vokal
Igor Ruf – gitara
Danko Krznarić – Hammond
Mario Kopecki – bass
Vice Šindija – bubanj

Nakon izlaska albuma Cota G4 nastavit će s onim što radi najbolje, live svirkama na promotivnoj tujrneji, a u skorije vrijeme možete ih vidjeti u slijedećim gradovima:
27. veljače – Zagreb (KSET)
2. ožujka – Sesvete (San Antonio)
3. ožujka – Orahovica (Blues)
4. ožujka – Nedelišće (Klub Martin)
23. ožujka – Split (O’hara)
24. ožujka – Zadar (Maya Pub)
25. ožujka – Karlovac (River Pub)
22. travnja – Ludbreg (Motorijada)

Muziku podržava