Akustika@Terraneo – Prijave završene!

1177

Već znate da ovo ljeto Akustiku iz Rockmarka selimo na Terraneo, a znate i da smo za glazbenike pokrenuli natječaj “Muzika.hr i Akustika te vode na Terraneo!”. A sad znate i da su prijave za natječaj privedene kraju.

Prva faza spomenutog natječaja, koja se odnosila na prijave izvođača i trajala je od 2. svibnja pa sve do 13. svibnja završena je i možemo vam reći da smo na slatkim mukama. Stiglo nam je više od 60 prijava izvođača iz svih krajeva Lijepe naše!

Sada slijedi detaljno preslušavanje od strane ‘akustične ekipe’, tj. žirija – Luke Pavića i Mate Škugora (Terraneo festival), Ede Plovanića i Krešimira Blaževića (Muzika.hr) te Željke Rudar (Akustika) i odabir 20 polufinalista.

Muziku podržava

Od ovih 20 polufinalista, žiri će odabrati njih 5 koji će nastupiti na Akustika@Terraneo pozornici, dok će između ostalih 15 polufinalista, njih 5 izabrati čitatelji, a imena će biti objavljena 21. svibnja na stranicama Muzike.hr!

Podsjećamo kako će se Akustika smjestiti na novoj pozornici Terranea u festivalskom kampu, a svirke će se odvijati tijekom 5 dana, točnije od 6. do 10. kolovoza. Svaki dan ćemo na stageu ugostiti po 2 izvođača, koji će publici predstaviti kroz akustičnu svirku, u trajanju od sat vremena (po izvođaču), pa će tako priliku za akustičnu svirku imati ukupno 10 izvođača.

Natječaj se nastavlja po fazama:
2. faza – od 14. do 20. svibnja – Preslušavanje prijavljenih i odabir 20 polufinalista koji ulaze u uži krug natječaja (od strane žirija)*
3. faza – od 21. do 31. svibnja – Proglašenje 5 finalista (žiri) te glasovanje između 15 polufinalista putem portala Muzika.hr (čitatelji)
4. faza – 1. lipnja – Proglašenje preostalih 5 finalista i kraj natječaja

Muziku podržava