Akustika@Terraneo – Odabrali smo izvođače!

Muzika.hr - Glasno i jasno!
6673

Poslušali smo sve prijavljene izvođače na “Akustika i Muzika.hr te vode na Terraneo!” natječaj, promišljali i razmišljali – i odabrali 5 finalista i 15 polufinalista! Spremni? Jen’, dva, tri…

Prema odabiru ‘akustične ekipe’, tj. žirija, na Akustika@Terraneo pozornici nastupit će Sara Renar, Vlasta Popić, ChocoJazz, Embassy 516 i Queen of Sabe!

Čestitke navedenim izvođačima i izvođačicama koji su odabrani za nastup na akustičnoj pozornici u sklopu festivala Terraneo, a mi i dalje tražimo preostalih 5 finalista!

Muziku podržava

Kako je ranije istaknuto, spomenuti žiri je odabrao i 15 polufinalista, među kojima će njih 5 odabrati čitatelji, fanovi, publika – i to glasovanjem na portalu Muzika.hr.

Odabrani polufinalisti su:
Felon
Olovni ples
The Looney Bin Project
Melita Sabljo
Kom3dija
Ivan Škrabe
Beta Bombe
And The Kid
Erna
Emil Töpfer
Nellcote
The Ant
Luft
Skaut
Retro Pult

Dakle, natječaj “Akustika i Muzika.hr te vode na Terraneo!” sada ide u svoju 3. fazu, u kojoj će čitatelji portala Muzika.hr između 15 polufinalista svojim glasovima odabrati preostalih 5 izvođača, koji će nastupiti na Akustika@Terraneo pozornici, u kolovozu u Šibeniku. Glasovanje će uskoro biti omogućeno na stranicama Muzike.hr! Glasajate ovdje!

Glasove ćete svojim favoritima moći dati do 31. svibnja, a 1. lipnja slijedi kraj natječaja i proglašenje preostalih 5 finalista!

Čestitke odabranim finalistima, puno sreće polufinalistima i hvala na prijavi svim ostalim izvođačima.

(Žiri su: Luka Pavić i Mate Škugor (Terraneo festival), Edo Plovanić i Krešimir Blažević (Muzika.hr) te Željka Rudar (Akustika)).

Muziku podržava
Stisni