Akustika uz Abroad Experiments i otvorenje izložbe “Uglazbljene fotografije”

Muzika.hr
2216

Veljača započinje utorkom, a mi Akustiku u veljači započinjemo akustičnom svirkom Abroad Experimentsa te otvorenjem izložbe “Uglazbljene fotografije” autora Vladimira Kanića. I sve to u Rockmarku, dakako.

Pa da krenemo redom – Abroad Experiments je četveročlani zagrebački rock bend, osnovan 2005. godine. Sudjelovali su na raznim demo natječajima i osvojili brojne nagrade, a osim nastupa u raznim klubovima po Lijepoj našoj, svoju glazbu su predstavili i u inozemstvu – na slovačkim festivalima Hodokvas i Quantanamera te na svjetskom GBOB finalu u Engleskoj.Imaju objavljen i album prvijenac “Meadows of a Grand Design”, koji je zasada dostupan u digitalnom obliku (putem servisa Amazon, iTunes, Napster…), a na proljeće će biti objavljen i kao fizičko CD izdanje.

Uglazbljene fotografije” naziv je izložbe koncertnih fotografija Vladimira Kanića, koji je note pospremio u slike. Otvorenje izložbe bit će upravo 1. veljače, pa će posjetitelji imati priliku čuti akustičnu svirku Abroad Experimentsa te pogledati kako zvuče The National, Snow Patrol, Flaming Lips, Chemical Brothers, Elemental, Mile Kekin i mnogi drugi na fotografijama spomenutog fotografa. Izložba će trajati do 1. ožujka.

Muziku podržava

Početak akustične svirke i otvorenje izložbe su u 19 sati. Upad? Pa besplatan, dakako.

Abroad Experiments – MySpace // web // Facebook

Akustika @ Rockmark – Facebook // akustika@rockmark.net

Muziku podržava