Akustika te zove u Rockmark

2012

Nakon ljetnog odmora akustični projekt Akustika ponovno se vraća na malenu pozornicu zagrebačke glazbene knjižare Rockmark.

U svibnju ove godine skupina Nan deSKA?! poslala je Akustiku na zasluženi godišnji i privela kraju prvu sezonu Akustike, tijekom koje se održalo ukupno 30 akustičnih svirki. Galeriju fotografija svih akustičnih nastupa prve sezone moguće je pogledati na Facebook stranici Akustike, a video snimke možete pronaći na službenom YouTube kanalu Muzike.hr.

Tijekom ljetnih mjeseci pohodili smo festivale i lovili boju na jadranskoj obali, a s jeseni se ponovno vraćamo u Rockmark i svaki utorak pretvaramo u akustični utorak. Otvorenje druge sezone Akustike održat će se 18. listopada, a ime izvođača otkrit ćemo vam uskoro.

Muziku podržava

Ovim putem želimo pozvati bendove i izvođače zainteresirane za akustični nastup u Rockmarku da se jave na e-mail: akustika@rockmark.net, gdje mogu dobiti sve relevantne informacije vezano za svirku u Rockmarku.

Veseli i prpošni iščekujemo novu sezonu Akustike u Rockmarku (Berislavićeva 13, Zagreb)…

Akustika @ Rockmark – Facebook // Twitter // akustika@rockmark.net

(Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe)

Muziku podržava
Stisni