Akustika sezonu zatvara u Katranu sa četiri benda

2088

Utorak po utorak, ton po ton, svirku po svirku stigli smo i do kraja treće po redu sezone Akustike, a tom prigodom za posljednju redovitu svirku sezone pripremamo rockersko akusticiranje uz četiri benda na novoj lokaciji!

Do sada smo vas navikli na redovito akusticiranje u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark, a od studenog prošle godine smjestili smo se i u riječkom klubu Tunelu, gdje smo vam razna glazbena imena predstavljali u akustičnom obliku svaki drugi utorak. Riječku sezonu smo priveli kraju, a sada je vrijeme i za Zagreb.

Treću sezonu Akustike kraju zatvaramo akustičnim svirkama četiri različita benda – u petak, 14. lipnja u Shock Show Industry prostoru Katrana akusticirat ćemo uz Gatuzo, S3ngs, And The Kid i Seine.

Muziku podržava

Vjerujemo kako su vam ova glazbena imena dobro poznata te nećemo puno duljiti s biografskim crticama. Istaknut ćemo kako svaki od njih ima svježa i nova izdanja, koja jedva čekaju predstaviti uživo u akustičnom obliku.

Red Akustike, red dobre zabave – zvuči dobro. Akusticiramo u većem prostoru, zatvaramo treću po redu sezonu i iščekujemo vas dobro raspoložene.

Kao i uvijek do sada, upad je slobodan, a sve što trebate je prijaviti se za popis, ili putem Facebook eventa ili putem maila na industry1972@gmail.com (ime i prezime).

Početak je u 22 sata (petak je, a ne utorak, pa možemo malo kasnije zasvirati).

Vidimo se!

Akustika – Sviđa mi se | Pratim te

[Ovaj
projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava
Stisni