Akustika predstavlja: Skaut

Muzika.hr
2616

Ivan Veljača i Gordan Dragić, članovi zagrebačke skupine Skaut, nastupit će 9. studenog u Rockmarku, u sklopu Akustike.

Akustično zagrijavanje za njihov koncert u Tvornici omogućit će vam da čujete njihove nove i stare materijale u nešto drugačijoj formi, a tim povodom smo kratko porazgovarali s gitaristom Gordanom Dragićem, koji nas je ‘apdejtao’ s nekoliko noviteta vezanih za Skaut.

Svi posjetitelji koji za vrijeme Akustike, u Rockmarku kupe ulaznicu za koncert u Tvornici (13.11.) na poklon će dobiti prvi album Skauta – “Nož za dvoje“. (Ponuda vrijedi do isteka zaliha).

Muziku podržava

Novi članovi, nove pjesme, novi album…
…”Noviteta u bendu ima podosta – s nama je sada Igor Rabatić na bas gitari, koji je zamijenio Tomislava Šuška. Osim toga što imamo novog basistu, također imamo i hrpu novog materijala.

Drugi CD koji je u pripremi zadnjih par godina napokon je gotov te će u izdavanje, a kasnije ovaj mjesec ulazimo u studio i snimamo jedan ‘specifičan’ album sa 8-9 pjesama koje smo dovršili preko ljeta uz pomoć producenta Nevena Marinca (studio Kramasonik).

Nekoliko pjesama s oba nadolazeća albuma moći će se premijerno čuti na svirci u Rockmarku.”…

Koncert u Tvornici…
…” 13.11. u Tvornici Kulture – veliki rock spektakl – Skaut headlinea zajedno sa Voodoo Lizardsima te odličnim She loves Pablo i Shoot me Wendy. Početak je u 21 sat (točno)…Nakon koncerta će se održati i afterparty uz dva odlična DJ-a. Svakako dođite i zabavite se s nama!”…

Svirka u Rockmarku…
…” Osim premijernih izvedbi nekoliko novih stvari, svirat ćemo i pjesme sa prvog CD-a “Nož za dvoje“. S obzirom da je Skaut imao svega nekoliko akustičnih svirki u ovih 5 godina postojanja, ovo će biti super iskustvo i nama i slušateljima.

Nažalost, ne sviramo u full postavi kako smo navikli, ali dat ćemo sve od sebe pa dođite u Rockmark i poslušajte kako Skaut zvuči bez distorzije, bubnja i basa.”…

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Skaut – MySpace

Akustika @ Rockmark – Facebook // akustika@rockmark.net

Muziku podržava