Akustika dovodi Mikija Solusa po prvi put u Rijeku

1422

Sredinom prosinca Miki Solus nam je nastupio u zagrebačkom Rockmarku, a u utorak, 11. veljače u sklopu Akustike ga predstavljamo i pred riječkom publikom, u klubu Tunel.

Kako smo već ranije pisali, iza imena Miki Solus krije se zagrebački kantautor, koji je svojim zabavnim i kreativnim pristupom glazbi uspio stvoriti svoj prepoznatljivi izričaj – koji najjednostavnije možemo opisati kao akustični rap, s primjesama energičnih i brzih jazz/punk elemenata.Bez previše filozofiranja, Miki je talentirani glazbenik sa šašavim izričajem, koji osvaja na prvu. Do sada je objavio dva studijska albuma, “Muzika sumnjive kvalitete” (2011.) i “Bojim se muzičkih kritičara” (2012.), a prema nedavnim Facebook statusima, uskoro možemo očekivati i novo EP izdanje. Krajem godine predstavio je i novu pjesmu – “Bijela čokolada”, koju je opisao riječima ‘Gengsta jazz pjesma za henganje u kmici’.

U riječkom Tunelu Miki Solus će nastupiti u pratnji Frane Viskovića (akust. bas) i Andreja Tačigina (cajon), a ovo će mu biti treće akusticiranje, nakon premijernog nastupa na našoj akustičnoj pozornici na Terraneo festivalu te kasnije Rockmarka. Ovom prilikom će se po prvi put uživo predstaviti pred riječkom publikom!

Muziku podržava

Početak svirke je u 21:30, a ulaz je slobodan!

Vidimo se!

Akustika na mrežama:
Instagram | Facebook | Twitter


[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava