Akustična Vikend revolucija u Tunelu

967

Novo akusticiranje u utorak 21. travnja u klub Tunel pred riječku publiku dovodi skupinu Vikend revolucija.

Zagrebačka šesteročlana skupina djeluje od 2011. godine, od kada publici predstavlja svoj ‘legato-pop’. Kako sami otkrivaju, prva tri člana benda spojila je zajednička sklonost prema dobroj glazbi, finom bijelom vinu i već napisanim pjesmama koje su bile skrivene u ladicama. Ubrzo počinju s aktivnim svirkama, u malim i velikim klubovima, parkovima i trgovima, na radio stanicama, festivalima od koji se izdvajaju ulazak u finale Demo HR festivala, nekoliko nastupa na HGF festivalu u ulozi gosta-izvođača i zatvaranje 7. Velike rock eksplozije.

S prvim EP izdanjem “Naša kuća” proveli su punih 30 tjedana na Ceneru – kultnoj glazbenoj emisiji Radija 101, a do sada su predstavili šest singlova i četiri video-spota. S aktualnim singlom “Do sjevera” zakoračili su stepenicu više te za proljeće 2015. najavili izlazak debitantskog izdanja “Legato pop”, u izdanju Spona/Aquarius Records.

Muziku podržava

Ovo će nam biti prvo akusticiranje uz Vikend revoluciju, a riječka publika imat će priliku čuti kako nove pjesme zvuče u akustičnom izdanju. Već tjedan dana kasnije, imat ćemo priliku ugostiti ih i u sklopu Akustike u zagrebačkom Rockmarku.

Početak svirke u Tunelu je u 21.30, a ulaz je slobodan! Vidimo se!

@akustikasession:
Instagram | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava