Akustična Sara Renar i izložba fotografija u Rockmarku

2829

Na novom izdanju akustičnog utorka u Rockmarku nas 27. studenog očekuje mlada zagrebačka kantautorica Sara Renar, kao i otvorenje izložbe fotografija ‘Visions of Sound‘.

Diplomirana arhitektica, model, ali prije svega kantautorica – Sara Renar, pripadnica je mlade generacije hrvatskih kantautora. Pjesme piše na hrvatskom jeziku, a zajedno s talentiranom i afirmiranom ekipom glazbenika (Luka Geček, Jura Geci, Vanja Marin, Surka, Goran Leka) trenutno radi na stvaranju svog debitantskog studijskog izdanja, koje će biti objavljeno za Aquarius Records.Ovo ljeto nam se predstavila i na Akustika@Terraneo pozornici, zajedno s još devet izvođača koji su imali priliku nastupiti pred kamperskom publikom festivala, a ovog utorka ćemo imati priliku po prvi put je ugostiti u našoj glazbenoj knjižari.

Tijekom njenog akustičnog nastupa, društvo će joj praviti gitaristi Luka Geček i Jura Geci, a svi ćemo imati priliku čuti kako zvuče pjesme koje Sara priprema za svoj prvi studijski album.

Muziku podržava

Novo izdanje Akustike ovom će prilikom biti upotpunjeno i otvorenjem izložbe fotografija ‘Visions of Sound’, autora Tomislava Sporiša i Mateja Grgića, dvojice etabliranih glazbenih fotografa.

Na izložbi će momci predstaviti niz fotografija iz svog bogatog koncertnog opusa, koje kako sami autori ističu, ‘predstavljaju odraz snage i energije trenutka bilo da se radilo o rock, jazz, blues, metal ili elektroničkom nastupu velikih i onih malo manjih glazbenih imena…’. Fotografije će Rockmark krasiti sve do kraja prosinca.

Početak svirke i otvorenja izložbe je u 19 sati, a ulaz je dakako slobodan.

Navratite nam u utorak.

Akustika – Sviđa mi se | Pratim te

[Ovaj projekt podržava HDS ZAMP]

Muziku podržava